hits

a hint of

- interior food travel family -

Urban Jungle

  • 13.02.2017, 22:53

 

Første gangen jeg hørte om Urban Jungle Bloggers var i Amsterdam på Meet the Blogger konferansen i 2015. Igor og Judith som er står bak nettsidene fortalte om deres lidenskap - planter.  På nettsidene deler de trender, DIY-tips, inspirerende bilder og utfordringer. Man kan melde seg på et nyhetsbrev og bli med å dele egne bilder av sitt "grønne hjem".

Igor og Judith var på konferansen i Amsterdam i fjor også, og da hadde de et lengre innlegg om boken de nettopp hadde lansert. Boken er en samling av historier fra hele Europa om folk som lever med grønne planter. I tillegg er den full av tips og triks, alt fra hvordan stelle planter til morsomme DIY-tips.  Jeg måtte selvfølgelig sikre meg et signert eksemplar og anbefaler den til andre plante-glade folk!

Jeg kan ikke skryte på meg de grønneste fingrene, men sukkulenter klarer jeg å holde  liv i. Noe av det morsomste med sukkulenter er at det er superenkelt å lage flere planter. Knekk av et blad eller en stengel, la den ligge i litt vann (enten i et glass eller oppå fuktig jord) Når den har laget nye røtter er det bare å plante den. Lett som en plett - prøv selv :)

 


 

If you are looking for some green inspiration, Urban Jungle Bloggers is a great place to start.

 

#interiør #interior #grønneplanter #greenplants #urbanjungle #bloggtreff 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

a hint of

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no