hits

a hint of

- interior food travel family -

Do you read me?

  • 26.02.2017, 09:00

God morgen! 

Søndag - har du sovet lenge? 
Her i huset er vi godt i gang med dagen, vi har rukket både kaffe og Barne-TV.

Vi har bollebaking på planen i dag, og så bør vi vel komme oss ut en tur for å få litt luft. I tillegg håper jeg at jeg får lest noen sider i boka jeg lånte med meg fra biblioteket i går. Jeg har alltid vært glad i å lese og før kunne jeg lese meg gjennom 7-8 bøker på en 14.dagers ferie. Nå er det litt vanskelig, blir sjelden mye tid til å lese med snupp i hus. 
Når jeg er ute og reiser kjøper jeg ofte med meg bøker og blader. Jeg synes det er kjempespennende å hente inspirasjon fra andre enn de tradisjonelle magasinene vi har her hjemme. To av bøkene som har blitt hjem er bøkene fra fvonf. Disse kjøpte jeg i Berlin og de forteller historiene til kreative folk rundt om i verden. Jeg synes det er utrolig kjekt å se bilder fra litt utradisjonelle hjem og i tillegg lese historier om mennesker som kanskje ikke lever et vanlig A4 liv. Har du planer om en tur til Berlin kan jeg anbefale bokhandelen Do you read me - her har de mange flotte bøker og magasiner!

 

 

Ha en finfin fastelavn-søndag!

 


 

Do you read me - a great bookstore if you are visiting Berlin. I love to read, I just wish I had more time...

 #interiør #fastelavn #boller #interior #bøker #lese #reisetips #reise #berlin

4 Kommentarer

People of Tomorrow

27.02.2017 kl. 14:28
Veldig spennende å hente inspirasjon fra magasiner og bøker man finner når man er på reise! Det er et must for meg når jeg er på reisefot! :) Takk for bra tips!

a hint of

27.02.2017 kl. 18:41
People of Tomorrow: ja, helt enig! Det finnes så utrolig mye bra der ute, kjekt å få med seg! Ofte er det fine ting i museumsbutikker også :)

Julie, VIK Jewellery

02.03.2017 kl. 09:27
Hei,

Jeg prøver å komme i kontakt med deg angående et eventuelt samarbeid :) Ta gjerne en titt på siden vår, og send meg en mail på mailadressen i kommentaren om det ser ut som noe som kunne vært interessant.

Mvh Julie, VIK

a hint of

05.03.2017 kl. 08:58
Julie, VIK Jewellery:
Jeg tar kontakt :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

a hint of

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no