hits

a hint of

- interior food travel family -

Danmark

  • 05.06.2017, 07:31

Danmarks-ferie med mine to fine ❤️ 

Vi har hatt 4 dager i Danmark, vår felles sommerferie i år siden mannen skal jobbe i hele juli.  

Turen gikk til Grenaa Strandcamping der vi hadde leid en hytte for helgen. Hytta var helt ny, 3 soverom og 8 sengeplasser, bad med dusj og stue og kjøkken i åpen løsning. God plass for 3 stykker med andre ord. Uteplass med hagemøbler og kort vei til lekeplasser og bassengområdet. 

Selve campingplassen var stor og fin. Det var masse aktiviteter for barn, lekeplasser, leie av tråbiler, oppvarmet basseng, trampoliner og hoppeputer, klatrepark, minigolf og tennis og volleyballbaner. Det var kort vei til stranda som var lang og bred. I tillegg var det aktiviteter for barn hver dag - helt supert! Noe av det fine med å dra på campingplass er at det alltid er masse barn å leke med, og det er ofte flotte områder for barna. Vår lille frøken storkoser seg alltid, og da gjør jo vi det også! 

Vi tilbragte mye tid på campingplassen siden det var så mye å finne på der, men rakk også et par utflukter. Det var en liten halvtime å kjøre til Ebeltoft som viste seg å være en veldig koselig (og fotovennelig) by.  Her ble det tid til både is og shopping, og deilig lunsj.


 

Vi tok også en tur til Ree Park Safari, en veldig fin park. Det var ikke for mye mennesker så vi kunne gå rundt å kikke i fred og ro. Det var mulig å ta en safaritur med Jeep for å se på dyrene på de afrikanske savannene. I tillegg hadde de et tog som tok oss med gjennom det nordamerikanske kontinentet. To flotte turer det var vel verdt å få med seg. Når både bjørn og giraff kom tett innpå var det ei lita frøken som gliste ekstra mye, og når hun i tillegg fikk kaste kull inn i ovnen på damplokomotivet var dagen komplett! 
 

Ape-øyene var spesielt moro, her var blandet annet Herr Nilson fra Pippi (det lignet iallfall veldig) og noen veldig skjønne små ape-babyer. Vi fikk også med oss mating av oterne, og snupp fikk kaste inn en kylling til de sultne små. Dette var kjempestas! En utrolig deilig helg i et ferieland jeg har tilbragt veldig lite tid i, men som vi helt sikkert kommer til å reise tilbake til. Når vi i tillegg var super-heldige med vært, sol og sommer og herlig temperatur, kan det liksom ikke bli noe annet en vellykket!


 

Nå er jeg i full gang  med planlegging av sommerferien. Da blir det mams og snupp på tur alene siden paps som sagt skal jobbe. Med 4 uker ferie må vi ha noen planer, jeg gleder meg :)

 #ferie #reise #reiseblogg #familie #barn #danmark #grenaa #ebeltoft #reepark #camping #blogg #side2 #nettavisen 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

a hint of

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no