hits

a hint of

- interior food travel family -

Litt fra uke 23

  • 12.06.2017, 06:31


 

Lupinene på stuebordet, sommer sommer sommer! (selv om været ute til tider har skreket seint oktober denne uka). Jeg synes pastellfargene i stua kler disse fine blomstene.
Årets første agurk fra hagen, smakte akkurat slik agurker skal smake! Jeg må innrømme at dette hageprosjektet mitt bekymrer meg en smule, det er snegler over alt og de er veldig glad i det meste jeg har plantet. Det eneste som står urørt er Lavendel, Rosmarin og Oregano. Jeg plukker snegler for harde livet, men det ser ut som effekten uteblir. Løsningen på noe har vært å plante ting i potter, de er ikke så interessert i å klatre høyt disse sneglene - heldigvis!

 

Jeg blir veldig glad for noen supre tips for å bli kvitt snegler, hvis noen har....Jeg har vært på sommerfest denne uka og kjørt en kollega hjem. Sommerkvelden var så fin at jeg måtte stoppe å ta noen bilder. Jeg synes dette stedet er så utrolig vakkert! Det finnes så mange fine steder om man bare kjøre litt utenfor hovedveiene. Det er verdt å ta en sightseeing-tur i eget fylke en gang i blant, det er mange perler rundt omkring!

  

Hoppe fra vinduskarmen er skikkelig gøy! Jeg er hønemor og passer på at hun treffer senga hver gang! Ellers går det veldig mye i Hakkebakkeskogen for tida. Vi synger og har skuespill flere ganger om dagen, og i stad tok jeg meg selv i å høre på Hakkebakkeskogen i bilen selv om jeg var ute å kjørte helt alene. Det er ikke alltid hodet henger helt med! 

 

Nå venter jeg på skikkelig sommervær. Jeg har skrapt rekkverket på terrassen og skal male, men først må det jo tørke opp. Jeg har ventet en stund nå og satser på at denne uka kan gi meg nok godvær til å finne malerkosten!

 
#sommer #barn #familie #blomster #vestfold #blogg #foto #natur #kjøkkenhage #mat 


 

4 Kommentarer

Victoria Larsen

12.06.2017 kl. 12:37
Kjempe flotte bilder! :)

a hint of

18.06.2017 kl. 08:30
Victoria Larsen: takk :)

Mathilde Nicoline

20.06.2017 kl. 22:48
Så fint bilder og så fin blogg :)

a hint of

26.06.2017 kl. 22:02
Mathilde Nicoline: takk for det :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

a hint of

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no