hits

a hint of

- interior food travel family -

Barnerom

  • 27.06.2017, 23:09

 

Så var det plutselig over to uker siden forrige innlegg. Her har dagene gått med til asfalt-prosjekt på gårdsplassen, maling av rekkverk og planting i hagen. Styra og ordna til midnatt den siste halve uka for å rekke over alt som måtte gjøres før det skulle skje spennende ting her hjemme ! Og selvfølgelig jobb og alle andre hverdagslige ting. Tida flyr fortere enn fy, og vips så er det snart sommerferie!

Noen inneprosjekter har det også blitt. Jeg har endelig fått ferdig skrivepulten til barnerommet. Det vil si, nesten ferdig... jeg mangler et lite ansikt på kaninen, det kommer nok snart, til neste år ;) H E R  kan du se starten på prosjektet, og ja, det er ganske lenge siden jeg begynte. Godt håndverk tar tid...kremt. Skrivepulten er testet og godkjent av snupp.

Jeg ville vel si at nå er jeg ferdig med barnerommet. Det tok litt tid, det tar alltid lenger tid enn det man tror, men det var virkelig verdt det. Det nye rommet er mye luftigere, og det er større plass til å leke på enn det var på det gamle rommet.  Det har vært moro å finne frem symaskina igjen. Jeg har gått et år på søm-linje på folkehøgskole for ørten år siden, og det var kjekt å se at noe sitter i fingrene fremdeles.

Jeg håper det blir tid til litt flere DIY-prosjekter fremover, det er veldig gøy når man har tid til å lage sine egne ting!
#barnerom #interiør #diy #jotun #blogg #decopink #nettavisen #side2 #ahintof

2 Kommentarer

Victoria

28.06.2017 kl. 08:48
Wow, så utrolig flott! :)

a hint of

07.07.2017 kl. 09:14
Victoria: takk :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

a hint of

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no