hits

a hint of

- interior food travel family -

Telttur

  • 07.07.2017, 07:05


 

Sekken ble pakket og bilen fylt opp av campingutstyr. Målet var vestsiden av Tjøme, et lite sted med både svaberg, sandstrand og gresslette. Det perfekte stedet for en telttur. Når sommeren er den mest hektiske tiden for mannen gjelder det å utnytte tiden og en natt på stranda er moro både for store og små. 

Vi var veldig heldige med været, 22 grader til langt på kveld, nesten vindstille og en nydelig solnedgang. Vi fiska krabber og grilla pølser. Slo opp teltet i feil rekkefølge og måtte ta det ned igjen (jeg synes vi alltid gjør det, må snart lære). Denne gangen hadde jeg tatt med puter til alle. Jeg er veldig lite glad i å ligge uten pute, kjipt å våkne opp med kink i nakken. Sovepose til meg selv hadde jeg glemt da, men med ull og et pledd gikk det sånn nogenlunde greit, selv om nesa ble litt kald utpå morgenkvisten. Med frokost i vannkanten og en mann som fiksa kaffe var i allefall jeg veldig fornøyd med den lille ferien vår.

 


 

Det ble blåbærstopp på vei til bilen.

 

Nå har jeg startet ferie på ordentlig, 4 hele uker! Kan ikke huske at jeg har hatt så lang sommerferie før, det skal bli godt å koble av. Første ferietur går til Sverige - jentetur, siden paps må jobbe. 

 

#teltur #ferie #familie #sommer #reismedbarn #blogg #tjøme 


 

2 Kommentarer

Victoria Larsen

07.07.2017 kl. 11:50
Så utrolig koselig!! Kjempe fine bilder :-)

a hint of

08.07.2017 kl. 00:07
Victoria Larsen: ja, det er veldig fint å ta noen små avstikkere i hverdagen :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

a hint of

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no