hits

a hint of

- interior food travel family -

Lekende lett 💕

  • 08.07.2017, 07:11

Når kroppen og hodet har skrudd på "jobb-modus" er det utrolig hvor mye man får gjort. Sånn har det vært for meg de siste ukene. Det ene prosjektet etter det andre som måtte ferdigstille og da ble det rosa dør og gulv i samme slengen. Svinger man den ene malekosten så kan man jo svinge den andre også, og råååååsa ble det! 

Fargen heter Roseblad og jeg har brukt Bengalakk, håper det er slitesterkt nok for et par år iallfall. Jeg har ikke rukket å male innvendig enda, men jeg skal prøve å få det til i løpet av juli. 

Sirkus i hagen 🍭


 

I dag blir det pakking. Snupp og jeg reiser i morgen, og foreløpig har jeg ikke pakket så mye som en sokk.... Vi skulle i utgangspunktet være borte til fredag, men jeg utvidet oppholdet vårt med to dager. I tillegg pakker jeg med telt og sovepose så vi kan ta ting på sparket neste søndag. Ferie er digg 👩‍👧

Det blir en uke på vestkysten. Dette er tredje året vi har sommerferie i Sverige, jeg blir ikke lei. I år, som i fjor, skal vi være på Tanumstrand. Vi har leid hytte og det er helt supert for ei lita jente der. Piratklubb, strand, krabbefiske, lekeplass og masse unger. Er været dårlig kan vi kose oss i bassenget inne eller sette oss i bilen å kjøre en tur. Det er kort vei til Gøteborg så jeg er ikke fremmed for en liten tur på Liseberg eller Universeum.  

En liten tur til Varberg frister også. Det er jo litt lenger å kjøre, men kanskje det blir en tur hit etter uka på Tanumstrand. Jeg er blitt veldig nysgjerrig på dette stedet etter å lest bloggen Krickelin og Kallbadhuset får det til å klø i fotofingrene! 

Jeg blir mer og mer glad i å feriere i Norge og Skandinavia, og frihetsfølelsen jeg får når jeg setter meg i bilen og kjører på tur er helt herlig. Så hvis noen har gode tips om fine steder å reise blir jeg glad :)

 #interiør #hage #lekestue #barn #oppussing #rosa #blogg #ferie

8 Kommentarer

kosekaos

08.07.2017 kl. 08:11
Kul farge på huset...er nok noen som blir veldig fornøyd med den fargen tenker jeg :)

Universeum er ett fint sted. Var der for noe år siden med typen i en barnefri helg. Kos deg på ferie :)

a hint of

08.07.2017 kl. 08:31
Rosa jo favoritten så her er vi veldig fornøyd :)

Ja, Universeum er veldig moro!

Takk for det! Ha en finfin dag - og ferie hvis du har det :)

kosekaos

08.07.2017 kl. 08:37
Takker for det. Blir dyreparken i kr.sand om noen uker :)

a hint of

08.07.2017 kl. 09:25
kosekaos: Dyeparken er heller aldri feil, kjempefin park med masse å se på :) kos dere!

Victoria Larsen

08.07.2017 kl. 09:16
Så utrolig fin farge på huset! det likte jeg skikkelig godt :-)

a hint of

08.07.2017 kl. 09:23
Victoria Larsen: takk :) ja, det ble en frisk farge og frøkna her hjemme var veldig fornøyd!

Mathilde Nicoline

08.07.2017 kl. 10:00
Hallo, sånn lekehus vil jeg og ha! Har alltid drømt om det, haha, og den rosafargen var jo fantastisk! Tror hvis/når jeg får barn kommer jeg til å oppfylle sånne rare ønsker fra jeg var liten.

Og den ferien, hørtes perfekt ut. Virkelig. Storbyferie er jo gøy, men å bare kjøre litt rundt og bo på hytte med tilgang til basseng og gøteborg høres jo bare perfekt ut.

a hint of

21.07.2017 kl. 10:45
Mathilde Nicoline: Ja, det ble tatt godt i mot med den nye fargen :)

Og ferien har vært helt super!

Ha en finfin dag :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

a hint of

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no