hits

a hint of

- interior food travel family -

Västkusten

  • 21.07.2017, 10:24Da var vi hjemme fra Sverige, vi har hatt en uke på dette fine stedet - TanumStrand. Her har snupp og jeg leid hytte og kost oss masse. Siden det bare var oss to som skulle på ferie var det fint å dra til et sted med masse aktiviteter for barn. Det har i grunnen gått i 100 hele tiden, vi har knapt hatt tid til å sitte ned å spise.

 Vi har vært på strandsafari og lært om alle dyrene som finnes i den svenske skjærgården. Vi har fisket krabber og kikket på skjell, og jammen har vi ikke fått klappet en brennmanet også! 

 

På TanumStrand er det pirater, og vi har vært på piratskole(veldig stas!) og skattejakt! Vi fant en kiste full av gullpenger, men uheldigvis for mamma var det sjokoladepenger og ikke ekte gull....

 Vi var på kjøretur en dag og endte opp i Fjällbacka for å spise lunsj. En utrolig koselig liten by som jeg liker veldig godt. Her ble det Fish'n Chips på brygga og en rusletur i gatene etterpå.

 Det ble litt barne-TV tid på snupp....
og Harry Hole på meg....

 


 


 

Det er noen fine strender i området som vi har besøkt. Det har blitt dårlig med bading i sjøen på meg, men vi har brukt noen timer i bassenget på hotellet.

 Pappa tok en dag fri fra jobb og kom ned på besøk til oss, kjempekoselig!  

 

 

På kvelden to vi det lille toget som går fra hotellet og inn til Grebbestad. Det ble middag på brygga og litt ekstra kos siden vi feiret papsen som hadde bursdag! 

 

Det ble en kjempefin uke i Sverige. Snupp har kost seg så mye. Ny lekevennine har hun også fått, det var veldig stas! I tillegg kom det kjentfolk hjemmefra med barn fra samme barnehage som snupp går i. Det var selvfølgelig også veldig moro for liten (og stor)!

 

 

#ferie #barn #familie #sverige #tanumstrand #grebbestad #reise 

 


 

2 Kommentarer

hverdagslivetivollen

21.07.2017 kl. 10:29
så fine bilder :) Ha en god dag :)

a hint of

21.07.2017 kl. 10:46
hverdagslivetivollen: takk :)

Ha en fin dag du også!

Skriv en ny kommentar

Om meg

a hint of

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no