a hint of

- interior food travel family -

Påskeslutt og reiseplaner

 • 17.04.2017, 09:49

Siste dag i påskeferien. Det skal bli litt godt å komme tilbake til hverdagen, samtidig som det hadde vært deilig med noe ekstra dager med fri. Sånn er det som regel, rart det der. 

Arbeidsuka blir ikke så lang denne uka her, så jeg skal i grunn ikke klage. På torsdag setter jeg meg på flyet til Nice, helt alene. Jeg skal treffe noen kollegaer på fredag, men det første døgnet skal jeg nyte i eget selskap. Det er meldt herlig vårvær, så et glass rosévin på en uterestaurant står på planen. Det gjør også byvandring, Chèvre chaud salat og fotografering. 

Dagen i dag skal brukes både inne og ute. Det trengs en liten ryddings både her og der. I kveld får vi påskens siste middagsgjester så i går kveld satte jeg inn et lammelår i stekeovnen. Det langtidsstekes på 60 grader og skal stå inne i 20 timer. Jeg har aldri prøvd dette før så jeg er veldig spent på resultatet. 

Nå skal morgenkaffen nytes i selskap av mine favorittblogger.

 Last day of the holidays. I'm getting ready for work tomorrow, and Nice on Thursday.

 - Utsikt fra sofaen jeg sitter nå. Jeg ser vi har en liten påskehare på veggen, en litt skumle en. Bildet kjøpte jeg i Berlin for noen år siden. Jeg og to venninner dumpet borti en liten kunstutstilling og jeg måtte ha med bildet hjem. Fotografen selv skrev en liten hilsen til meg bak på bildet så nå venter jeg bare på at han skal bli kjent;) 

 

#påske #lam #ferie #reise #nice #blogg #hverdag #side2 #nettavisen

DIY - desk

 • 01.04.2017, 08:57

 

Jeg har alltid vært glad i lage ting selv, og nå har jeg satt i gang et lite DIY-prosjekt til barnerommet. 

Planen er å lage en skrivepult som skal henge på veggen. Selve skrivebordsplata trekker man ned når den skal brukes, når den ikke er i bruk lukker man den og dermed sparer man plass. Materialene har jeg kjøpt på Maxbo på Stokke. De er alltid så snille og hjelper til med å skjære etter de målene jeg ønsker. Veldig praktisk for meg. Skryt til de for god service - alltid!

Jeg viser selvfølgelig frem resultatet når det er ferdig!

 


 

My latest DIY project, a desk.

 

 

Ha en finfin lørdag :)

  

 

#diy #interiør #hjemmelaget #lørdag. #blogg #barnerom #ahintof #ahintofinteriør #ahintofbarnerom

Pillows and paint

 • 25.03.2017, 08:56

 

De siste ukene har jeg jobbet med det nye barnerommet. Jeg er ikke helt ferdig, men det er ikke så mye som gjenstår. 

 

 

Veggene er malt med Deco Pink fra Jotun, rødfargen er Granateple fra Fargerike og den gule er Ochre Gold fra Nordsjö. 

På onsdag var jeg på Stoff og Stil og kjøpte stoff til puter og sengeteppe. 

  

Det var en liten jente som ble veldig glad da hun fikk se det nye rommet sitt i går. Hun og paps har vært på Vestlandet den siste uka så rommet var ganske annerledes da de kom tilbake. 

  

I dag skal vi ut å handle materialer til skrivepult, den skal jeg nemlig lage :)

 


 

It's beginning to look like a kids room now. Walls are painted and a new bed is in place. 

 

#barnerom #oppussing #jotun #fargerike #nordsjö #interiør #barn #decopink #diy #ahintofinteriør


 

Saturday morning light

 • 11.03.2017, 09:00Når du våkner og lyset fra sola treffer deg, våren er på vei.

Lørdag og sol, det er digg det! En ny grønn plante i vinduskarmen er også med på å gjøre meg glad. Jeg har lyst til å fylle opp med litt mer grønt, kanskje en hengeplante av no' slag? 

 


 

Sunny Saturday morning, the best feeling!

 


#interiør #grønneplanter #stue #spisestue # lørdag #blogg

 

Deco Pink

 • 08.03.2017, 19:04

Jeg er i gang med oppussing av nytt barnerom. Det går sakte fremover, men det er veldig moro å se forandringen med den nye fargen. Snupp ville gjerne ha rødt i tillegg til rosa, så vi måtte finne en rødfarge som passer sammen med Deco Pink. De på Fargerike anbefalte Granateple, så da ble det den :)

 


 

We are getting there, Deco Pink and Granateple

 

#decopink #jotun #fargerike #barnerom #oppussing #interiør #barn #farger #maling #blogg

 

Do you read me?

 • 26.02.2017, 09:00

God morgen! 

Søndag - har du sovet lenge? 
Her i huset er vi godt i gang med dagen, vi har rukket både kaffe og Barne-TV.

Vi har bollebaking på planen i dag, og så bør vi vel komme oss ut en tur for å få litt luft. I tillegg håper jeg at jeg får lest noen sider i boka jeg lånte med meg fra biblioteket i går. Jeg har alltid vært glad i å lese og før kunne jeg lese meg gjennom 7-8 bøker på en 14.dagers ferie. Nå er det litt vanskelig, blir sjelden mye tid til å lese med snupp i hus. 
Når jeg er ute og reiser kjøper jeg ofte med meg bøker og blader. Jeg synes det er kjempespennende å hente inspirasjon fra andre enn de tradisjonelle magasinene vi har her hjemme. To av bøkene som har blitt hjem er bøkene fra fvonf. Disse kjøpte jeg i Berlin og de forteller historiene til kreative folk rundt om i verden. Jeg synes det er utrolig kjekt å se bilder fra litt utradisjonelle hjem og i tillegg lese historier om mennesker som kanskje ikke lever et vanlig A4 liv. Har du planer om en tur til Berlin kan jeg anbefale bokhandelen Do you read me - her har de mange flotte bøker og magasiner!

 

 

Ha en finfin fastelavn-søndag!

 


 

Do you read me - a great bookstore if you are visiting Berlin. I love to read, I just wish I had more time...

 #interiør #fastelavn #boller #interior #bøker #lese #reisetips #reise #berlin

The green room

 • 25.02.2017, 17:44


Det er så deilig når helgen kommer, endelig hjemme når det er lys å ta bilder i. 
I dag tidlig skinte sola da vi skulle spise frokost, nesten så vårfølelsen kommer snikende. Nå.... ja, nå laver snøen ned - ikke mye vårfølelse igjen kan man si:) 

Vi har rukket en tur på en av gjenbruksbutikkene og en tur på biblioteket. Det ble lite handling, men det er jo alltid gøy å kikke. Og det kan jo hende jeg kommer over den senga jeg leter etter!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Litt bilder fra spisestua vår. Dette rommet har skiftet farge tre ganger etter at vi flyttet inn for 3 år siden. Nå tror jeg vi har den rette fargen for en stund. Jeg synes denne mørkegrønne er helt perfekt i spisestua og rommet kjennes lunt å være i. Det tok en stund før vi fant frem til riktig farge og på et tidspunkt tror jeg vi hadde 8 ulike grønne fargeprøver på veggen. Vi endte opp med en som heter Intense Lyon fra Nordsjö.

 

 

Det store blomsterbildet kjøpte jeg i Amsterdam i høst og lysestaken er fra gjenbruksbutikken. 

En fredagsbukett på bordet, fine farger. 

 


 

Our dining room, I love the dark green colour from Nordsjö

 

 

#interiør #spisestue #farger #lørdag #blogg

 

Making plans

 • 22.02.2017, 20:53

Jeg har lovet lille snupp nytt rom. Det er hun har nå er litt lite, og når vi uansett snart må inn med ny seng passer det å bytte. Mannen er nok ikke enig. Vi har nemlig akkurat fått orden på kontoret/hobbyrommet, og det er dette rommet jeg har tenkt å bruke til barnerom. Nevnte jeg at mannen skal ut å reise snart? Vel, det skjer nok når han er på tur.

Jeg tror jeg har bestemt meg for farger. Her er fargeprøver på de nye fargene til Jotun, og det er Deco Pink som leder foreløpig. Jeg har vært på Stoff og Stil og kjøpt diverse stoffer, planene er klare for hva de skal brukes til.

Når det gjelder seng har jeg veldig lyst til å få tak i en gammel skuvseng som ikke er malt. Autosøk på finn.no er slått på,  så det er bare å smøre seg med tålmodighet!

 


 

Deco pink, the colour I am planning for the new kids room


#interiør #interior #barnerom #kidsroom #farger #rosa #oppussing #pink 

Colour me happy

 • 19.02.2017, 00:57

 

Jeg er glad i farger og har vært opptatt av å få inn farger i huset vårt. Da vi overtok for 3 år siden var alle rom malt i fargen "bomull" og vi var relativt kjapt ute med å endre på det. Man blir jo rett og slett mye gladere av å ha farger rundt seg!

Jeg maler nok hyppigere enn gjennomsnitts-nordmannen og får stadig spørsmål fra venner og kollegaer om det har skjedd noe på malingsfronten. Når mannen er ute og reiser har det nesten blitt en tradisjon å kjøpe inn et par spann med maling og fornye et rom. Jeg er ikke den mest tradisjonelle når det kommer til fargevalg og det var et par stykker som rynket på nesen da jeg fortalte jeg hadde malt stua rosa( og sperret øynene opp da de hørte jeg hadde gjort det uten å få "tillatelse"). 

Rosa stue ble kjempetøft og vi er veldig happy med det!

 

Hva er din favorittfarge i interiøret?

 Passion for colours - our pink livingroom makes me happy. 

 

#interiør #interior #stue #farger #rosa #oppussing #blogg
 

Kitchen & kombucha

 • 16.02.2017, 23:16

 

En stund før jul forsøkte jeg meg på å lage kombucha. Det ble ikke helt vellykket, det ble rett og slett ikke noe kullsyre i den - sannsynligvis har jeg brukt en kork som ikke har vært tett. 

Nå har jeg tenkt å prøve meg igjen og i dag kokte jeg opp te som står til avkjøling. Så da krysser jeg fingrene for at jeg har fiks-ferdig kombucha i kjøleskapet om et par uker. Lurer du på hva kombucha er, og hvordan du lager det kan du ta en titt på denne beskrivelsen. 

 


 

Fermented tea - kombucha

 


 

#interiør #kjøkken #kombucha #helse #bloggno

Urban Jungle

 • 13.02.2017, 22:53

 

Første gangen jeg hørte om Urban Jungle Bloggers var i Amsterdam på Meet the Blogger konferansen i 2015. Igor og Judith som er står bak nettsidene fortalte om deres lidenskap - planter.  På nettsidene deler de trender, DIY-tips, inspirerende bilder og utfordringer. Man kan melde seg på et nyhetsbrev og bli med å dele egne bilder av sitt "grønne hjem".

Igor og Judith var på konferansen i Amsterdam i fjor også, og da hadde de et lengre innlegg om boken de nettopp hadde lansert. Boken er en samling av historier fra hele Europa om folk som lever med grønne planter. I tillegg er den full av tips og triks, alt fra hvordan stelle planter til morsomme DIY-tips.  Jeg måtte selvfølgelig sikre meg et signert eksemplar og anbefaler den til andre plante-glade folk!

Jeg kan ikke skryte på meg de grønneste fingrene, men sukkulenter klarer jeg å holde  liv i. Noe av det morsomste med sukkulenter er at det er superenkelt å lage flere planter. Knekk av et blad eller en stengel, la den ligge i litt vann (enten i et glass eller oppå fuktig jord) Når den har laget nye røtter er det bare å plante den. Lett som en plett - prøv selv :)

 


 

If you are looking for some green inspiration, Urban Jungle Bloggers is a great place to start.

 

#interiør #interior #grønneplanter #greenplants #urbanjungle #bloggtreff 

Om meg

a hint of

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no