hits

a hint of

- interior food travel family -

Barnerom

  • 27.06.2017, 23:09

 

Så var det plutselig over to uker siden forrige innlegg. Her har dagene gått med til asfalt-prosjekt på gårdsplassen, maling av rekkverk og planting i hagen. Styra og ordna til midnatt den siste halve uka for å rekke over alt som måtte gjøres før det skulle skje spennende ting her hjemme ! Og selvfølgelig jobb og alle andre hverdagslige ting. Tida flyr fortere enn fy, og vips så er det snart sommerferie!

Noen inneprosjekter har det også blitt. Jeg har endelig fått ferdig skrivepulten til barnerommet. Det vil si, nesten ferdig... jeg mangler et lite ansikt på kaninen, det kommer nok snart, til neste år ;) H E R  kan du se starten på prosjektet, og ja, det er ganske lenge siden jeg begynte. Godt håndverk tar tid...kremt. Skrivepulten er testet og godkjent av snupp.

Jeg ville vel si at nå er jeg ferdig med barnerommet. Det tok litt tid, det tar alltid lenger tid enn det man tror, men det var virkelig verdt det. Det nye rommet er mye luftigere, og det er større plass til å leke på enn det var på det gamle rommet.  Det har vært moro å finne frem symaskina igjen. Jeg har gått et år på søm-linje på folkehøgskole for ørten år siden, og det var kjekt å se at noe sitter i fingrene fremdeles.

Jeg håper det blir tid til litt flere DIY-prosjekter fremover, det er veldig gøy når man har tid til å lage sine egne ting!
#barnerom #interiør #diy #jotun #blogg #decopink #nettavisen #side2 #ahintof

Litt fra uke 23

  • 12.06.2017, 06:31


 

Lupinene på stuebordet, sommer sommer sommer! (selv om været ute til tider har skreket seint oktober denne uka). Jeg synes pastellfargene i stua kler disse fine blomstene.
Årets første agurk fra hagen, smakte akkurat slik agurker skal smake! Jeg må innrømme at dette hageprosjektet mitt bekymrer meg en smule, det er snegler over alt og de er veldig glad i det meste jeg har plantet. Det eneste som står urørt er Lavendel, Rosmarin og Oregano. Jeg plukker snegler for harde livet, men det ser ut som effekten uteblir. Løsningen på noe har vært å plante ting i potter, de er ikke så interessert i å klatre høyt disse sneglene - heldigvis!

 

Jeg blir veldig glad for noen supre tips for å bli kvitt snegler, hvis noen har....Jeg har vært på sommerfest denne uka og kjørt en kollega hjem. Sommerkvelden var så fin at jeg måtte stoppe å ta noen bilder. Jeg synes dette stedet er så utrolig vakkert! Det finnes så mange fine steder om man bare kjøre litt utenfor hovedveiene. Det er verdt å ta en sightseeing-tur i eget fylke en gang i blant, det er mange perler rundt omkring!

  

Hoppe fra vinduskarmen er skikkelig gøy! Jeg er hønemor og passer på at hun treffer senga hver gang! Ellers går det veldig mye i Hakkebakkeskogen for tida. Vi synger og har skuespill flere ganger om dagen, og i stad tok jeg meg selv i å høre på Hakkebakkeskogen i bilen selv om jeg var ute å kjørte helt alene. Det er ikke alltid hodet henger helt med! 

 

Nå venter jeg på skikkelig sommervær. Jeg har skrapt rekkverket på terrassen og skal male, men først må det jo tørke opp. Jeg har ventet en stund nå og satser på at denne uka kan gi meg nok godvær til å finne malerkosten!

 
#sommer #barn #familie #blomster #vestfold #blogg #foto #natur #kjøkkenhage #mat 


 

Sommer og lupiner

  • 10.06.2017, 08:59

L u p i n e r​ - en av mine sommerblomst-favoritter! Jeg får skikkelig sommerfølelse når disse dukker opp i veikanten, og her om dagen måtte jeg ta med meg frøkna ut på en plukkerunde. Det er mye Lupiner rundt her vi bor så jeg må alltid ta med meg en stor bukett hjem på denne tiden av året.

Jeg liker både formen og fargene på disse vakre blomstene, og selv om jeg vet de er svartelista så må jeg innrømme at jeg blir glad av å ta de med meg inn i stua.

 

Denne uken har vært fullt opp med hektiske dager både jobb og på privaten, og nå er jeg glad s o m m e r f e r i e n nærmer seg med stormskritt. Jeg jobber med å få på plass de siste detaljene på ferien vår, og det blir biltur til Sverige i år også. Vi skal ikke se bort i fra at vi får til en liten vestlandstur i tillegg. Samtidig er vi jo så heldig å bo midt i ferieparadis så det blir nok noen fine dager på stranda i nabolaget.

 

Ha en finfin lørdag! Vi skal ut på en hel del ærend i dag, og i kveld blir det bursdagsfeiring. 

 


#sommer #blomster #lupiner 
 

 

 

Danmark

  • 05.06.2017, 07:31

Danmarks-ferie med mine to fine ❤️ 

Vi har hatt 4 dager i Danmark, vår felles sommerferie i år siden mannen skal jobbe i hele juli.  

Turen gikk til Grenaa Strandcamping der vi hadde leid en hytte for helgen. Hytta var helt ny, 3 soverom og 8 sengeplasser, bad med dusj og stue og kjøkken i åpen løsning. God plass for 3 stykker med andre ord. Uteplass med hagemøbler og kort vei til lekeplasser og bassengområdet. 

Selve campingplassen var stor og fin. Det var masse aktiviteter for barn, lekeplasser, leie av tråbiler, oppvarmet basseng, trampoliner og hoppeputer, klatrepark, minigolf og tennis og volleyballbaner. Det var kort vei til stranda som var lang og bred. I tillegg var det aktiviteter for barn hver dag - helt supert! Noe av det fine med å dra på campingplass er at det alltid er masse barn å leke med, og det er ofte flotte områder for barna. Vår lille frøken storkoser seg alltid, og da gjør jo vi det også! 

Vi tilbragte mye tid på campingplassen siden det var så mye å finne på der, men rakk også et par utflukter. Det var en liten halvtime å kjøre til Ebeltoft som viste seg å være en veldig koselig (og fotovennelig) by.  Her ble det tid til både is og shopping, og deilig lunsj.


 

Vi tok også en tur til Ree Park Safari, en veldig fin park. Det var ikke for mye mennesker så vi kunne gå rundt å kikke i fred og ro. Det var mulig å ta en safaritur med Jeep for å se på dyrene på de afrikanske savannene. I tillegg hadde de et tog som tok oss med gjennom det nordamerikanske kontinentet. To flotte turer det var vel verdt å få med seg. Når både bjørn og giraff kom tett innpå var det ei lita frøken som gliste ekstra mye, og når hun i tillegg fikk kaste kull inn i ovnen på damplokomotivet var dagen komplett! 
 

Ape-øyene var spesielt moro, her var blandet annet Herr Nilson fra Pippi (det lignet iallfall veldig) og noen veldig skjønne små ape-babyer. Vi fikk også med oss mating av oterne, og snupp fikk kaste inn en kylling til de sultne små. Dette var kjempestas! En utrolig deilig helg i et ferieland jeg har tilbragt veldig lite tid i, men som vi helt sikkert kommer til å reise tilbake til. Når vi i tillegg var super-heldige med vært, sol og sommer og herlig temperatur, kan det liksom ikke bli noe annet en vellykket!


 

Nå er jeg i full gang  med planlegging av sommerferien. Da blir det mams og snupp på tur alene siden paps som sagt skal jobbe. Med 4 uker ferie må vi ha noen planer, jeg gleder meg :)

 #ferie #reise #reiseblogg #familie #barn #danmark #grenaa #ebeltoft #reepark #camping #blogg #side2 #nettavisen 

Pimp my shoes

  • 04.06.2017, 07:50

Partners in crime... Det kan man trygt si disse to små føttene er. Rosa tøysko er blitt litt kulere med pynt, og det falt i smak hos ei lita frøken. 

Isen på baksiden ble en skikkelig hit - is er tross alt en av favorittene nå om sommeren!

 

#sko #diy #barn #mote #fashion #h&m #lindex #mango #ahintof #blogg #side2 #nettavisen #foreldreogbarn

Karljohansvern

  • 03.06.2017, 07:01

En liten anbefaling hvis du er på utkikk etter et turtips; Karljohansvern i Horten. Så vakkert, full av overraskelser og fine ting! Gå en tur langs kysten og ta turen innom en av de koselig butikkene eller kafeene!

 #tur #turtips #karljohansvern #vestfold #horten #reise #blogg #nettavisen #side2

Om meg

a hint of

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no