hits

a hint of

- interior food travel family -

Amsterdam i mitt 🖤

  • 23.09.2017, 23:08

Amsterdam og jeg har opplevd mye sammen. Vi er gode, gamle venner 🖤

 

Processed with VSCO with g3 preset

Processed with VSCO with g3 preset

Processed with VSCO with g3 preset

Processed with VSCO with g3 preset

Processed with VSCO with g3 preset

Processed with VSCO with g3 preset

Processed with VSCO with g3 preset

Processed with VSCO with g3 preset

Processed with VSCO with g3 preset

Processed with VSCO with g3 preset

Processed with VSCO with g3 preset

Processed with VSCO with g3 preset

Processed with VSCO with g3 preset

 

Takk for meg, vi sees igjen til neste år...

 

 

#amsterdam #reise #storbyferie #nederland #reiselyst

 

 

En natt på Tjøme

  • 09.09.2017, 18:23

Vi har sovet på Scandic Havna i natt, og det var høst i lufta på Tjøme......

 

Processed with VSCO with g3 preset

Processed with VSCO with g3 preset

Processed with VSCO with g3 preset

Processed with VSCO with g3 preset

Processed with VSCO with g3 preset

Processed with VSCO with g3 preset

 

#reise #tjøme #havna #høst 

Suppetid

  • 04.09.2017, 07:33

 

Høst er som kjent suppetid og jeg har testet ut rødbetsuppe her i huset. 

 

Lille frøkna rynka bare på nesa og ikke engang rosafargen fikk henne til å spise mer enn et par skjeer. Hos oss voksne falt den i smak, 2 av 3 som godkjente altså! 

Har du lyst til å teste kan du for eksempel bruke samme oppskrift som jeg gjorde, den finner du her; R Ø D B E T S U P P E

Til pynt stekte jeg salvieblader og hadde på krutonger. 

*det kan være lurt å ta på seg plasthansker og forkle når man skreller rødbeter for de setter veldig farge - ikke så lett å få den sterke rosafargen vekk

Processed with VSCO with f3 preset

Processed with VSCO with f3 preset

Processed with VSCO with f3 preset

Processed with VSCO with f3 preset

#suppe #rødbetsuppe #rødbeter #mat #hjemmelaget #sundt #helse 

1.september

  • 02.09.2017, 09:21

Når man våkner til dette.....

 

Processed with VSCO with g3 preset

Processed with VSCO with g3 preset

 

Og dagen avsluttes sånn.....

Processed with VSCO with g3 preset

Processed with VSCO with g3 preset

Må jeg si jeg er fornøyd med starten på september! 

 

#høst #foto #barn #familie 

Grønnkålchips

  • 01.09.2017, 07:00

Processed with VSCO with g3 preset

Grønnkålchips er skikkelig digg, og det ble en hit hos frøkna her. Jeg hadde nok ikke trodd hun skulle sitte og spise grønnkål med stor begeistring, men det er utrolig hva man liker når man kan være med å lage selv.

Disse er veldig enkle å lage, og de smaker himmelsk! 

 

Ovnen på 170 grader, varmluft.

Du tar en pakke grønnkål, skyller bladene og deler dem opp i passe store biter. Sørg for at de ikke er for store, da er det vanskelig å få dem skikkelig sprø. Hell 2-4 spiseskjeer olivenolje og saften av en sitron (litt mindre om du ikke er så glad i det syrlige) i en plastpose. Legg oppi kålbladene og rist godt så det fordeler seg over alt. Legg bladene på et stekebrett med bakepapir. Ikke legg dem oppå hverandre, de må ha luft for å bli sprø. Dryss over ønsket krydder. Jeg er mest glad i bare salt.

Stekes i ovnen til de er blitt sprø, tar ca 10-15 min. Følg med, det går fort på slutten og vips er de mer brent enn det som er godt.

Nytes!

Processed with VSCO with g3 preset

Processed with VSCO with g3 preset

Processed with VSCO with g3 preset

Processed with VSCO with g3 preset

Processed with VSCO with g3 preset

 

 

 

 

#grønnkål #grønnkålchips #mat #snacks #helse #sundt 

Om meg

a hint of

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no